Skip links

Over Incaszo

Incaszo is de online dienst van NDA Incasso B.V..

Incaszo in Amersfoort, is een landelijke incasso-organisatie. Al bijna 20 jaar blinken wij uit in debiteurenbeheer en incassodiensten. Niet één van de grootste incassobureaus van Nederland, maar kwalitatief één van de besten. NDA Incasso B.V. is gecertificeerd houder van het keurmerk SVI (Sociaal Verantwoord Incasseren).

De online incassodienst Incaszo maakt het ondernemers makkelijk facturen ter incasso uit handen te geven en te volgen. Dat kan via het online portal 24/7. De communicatielijnen zijn kort. Onze medewerkers zijn benaderbaar en flexibel.

Wij hebben aandacht voor iedere situatie. Aandacht voor het belang van het incasseren van de factuur, maar ook aandacht voor de reden waarom een betaling misschien niet of niet direct kan worden gerealiseerd. Er is alles aan gelegen op tot een oplossing te komen en daarbij zoveel mogelijk kosten te vermijden. Als het nodig is, verwijzen wij naar passende (schuld)hulpverlening. Zo wordt alles met aandacht geregeld.

Op deze website hebben wij zoveel de meeste informatie over onze dienstverlening gedeeld. De tarieven zijn eenvoudig gehouden. Heeft u toch nog vragen? Neemt u dan contact met ons op.

Ik meld mij aan

Missie en visie

Keurmerk SVI

Privacy- en cookiebeleid

Vacatures