Skip links

Hoe werkt het?

Hoe het traject werkt

Meld u gratis aan

Aanmelden bij In kas, zo! is gratis. Na registratie ontvangt u per email de logingegevens voor het Digitaal Dossier Systeem. Dit is uw account.

Start In kas, zo!

Om een factuur ter incasso te geven logt u in op het Digitaal Dossier Systeem via de knop ‘inloggen’. Dat doet u met uw logingegevens. In het Digitaal Dossier Systeem volgt u de stappen om uw onbetaalde factuur aan te melden. Simpel en snel. Binnen een minuut hebt u het incassotraject van uw onbetwiste factuur gestart.

Volg uw zaak 24/7

De status van uw incassotrajecten ziet u 24 uur per dag in het Digitaal Dossier Systeem. Real time. Is uw schuldenaar al aangemaand? Heeft uw schuldenaar al gereageerd? Is er al een (deel)betaling gedaan? Klik in de online omgeving op uw dossiernummer en u weet het.

Binnen 6 weken volledig traject afgerond

Bij In kas, zo! duurt het incassotraject maximaal 6 weken. In deze periode kunnen wij uw factuur innen. Lukt dat niet dan zijn we meestal in staat om in beeld te krijgen of uw schuldenaar betalen kan of niet. En zo ja of het daarbij nodig is om een betalingsregeling te treffen. Voor openstaande facturen geldt dat hoe eerder na vervaldatum u ze aanbiedt, des te makkelijker ze te innen zijn.

Na het incassotraject nog geen geld?

Soms lukt het niet om binnen 6 weken te zorgen dat uw schuldenaar betaalt. We geven u dan eerlijk advies over de te nemen vervolgstappen. Zo kunnen we een huisbezoek afleggen bij uw schuldenaar. Of u bijstaan als u wilt procederen. Daarvoor werken we samen met Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders. Ook deze handelingen volgt u in het Digitaal Dossier Systeem. Is de vordering naar onze mening oninbaar, dan vertellen we u dat ook. Als het In kas, zo! niet lukt om te incasseren dan betaalt u uiteraard niets. No cure, no pay.

Start incassotraject

Neem de regie in eigen hand!

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.