Skip links

Disclaimer

Door gebruik te maken van deze website (www.incaszo.nl) stemt u in met deze disclaimer. Incaszo besteedt constant zorg en aandacht aan het samenstellen van de inhoud van de website. Toch zal daaarmee niet kunnen worden voorkomen dat informatie die wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor onvolledige en/of onjuiste informatie.

Incaszo is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct en/of indirect, voortvloeiend uit of op enigerlei wijze verband houdende met het gebruik en/of de werking van deze website, met vertraging en/of het onvermogen om (de services van de) website te gebruiken, zelfs indien Incaszo van de mogelijkheid van schade op de hoogte is gesteld.

Hyperlinks of andersoortige verwijzingen naar andere websites worden aangeboden ter informatie, maar voor de inhoud van die desbetreffende verwijzingen en/of links aanvaardt Incaszo geen enkele verantwoordelijkheid.

Het linken naar deze website is enkel toegestaan indien aan de gebruiker duidelijk wordt getoond dat hij/zij zich bevindt op de website van Incaszo of via de link naar onze website wordt gestuurd. Het is uitdrukkelijk verboden om rechtstreeks door te linken naar een document of pagina binnen deze website of informatie (of gedeelten) van deze website op te nemen in een andere website.

Voor vragen en/of opmerkingen verzoeken wij u het contactformulier in te vullen.